Mat ombord

Sjön suger, som bekant. Stilla hungern hos både stora och små upptäckare med en matupplevelse ombord Matrosen. Här serveras enklare maträtter, smarrigt fikabröd, svalkande glass och annat gott - allt i en miljö som andas steampunk, fartyg, nitar och plåt. I butiken finns både traditionella souvenirer och egen merchandise - här kan du hitta ditt perfekta sjömansminne att ta med dig hem! 

NYHETER

Lagom till sommarsäsongen 2021 presenterar vi vår egna öl som kommer att säljas på anläggningen och i samband med våra arrangemang. I samarbete med Vegabryggeriet byter deras Azalea Lager namn och etikett till J19, och blir således en hommage till vår jagare Småland.

Dessutom så kommer det att bli en ny uteservering på pontonen Ada I. Uteserveringen är en satsning för att kunna möjliggöra fler sittplatser till kafé Matrosen och kommer att vara en härlig plats att slå sig ner på när vädret tillåter.

ÖPPNA ONSDAGSKVÄLLAR OMBORD MATROSEN HELA SOMMAREN

Från och med 16 juni lägger vi extra krut på att hålla kvällsöppna onsdagar ombord Matrosen. Då vankas det västkust-atmosfär, vernissager i Galleri Jagaren, spelkvällar och andra roliga aktiviteter. Det kommer också att finnas mycket gott att både äta och dricka från vår sommarmeny.

Håll utkik på Facebook och Instagram för att ta del av vad som händer varje vecka!